Letselschade

Een verkeersongeval, arbeidsongeval, sportongeval of medische fout heeft vaak verstrekkende gevolgen. Er komt als letselschadeslachtoffer veel op je af. Dit vraagt energie, veel energie. Lampe Vitaal werkt samen met diverse letselschadepartijen die je tijdens dit proces kunnen ondersteunen en de schade kunnen verhalen. Dit zorgt ervoor dat jij jouw energie volledig kunt richten op herstel.

Lampe Vitaal kan bovendien lichamelijke en/of geestelijke begeleiding bieden. Wij starten onze begeleiding altijd met een zeer uitgebreide intake waarin diverse onderzoeken en metingen worden gedaan. Vervolgens wordt er een plan op maat geschreven, zodat je snel aan de slag kunt met je herstel. Het individuele herstelplan kan variëren van enkele weken tot enkele maanden, waarbij ook nazorg een belangrijke rol speelt.

Bedrijven/werkgever

Goed werkgeverschap is een hot item in het bedrijfsleven. En terecht. Medewerkers verdienen aandacht. Aandacht voor hun energie, gezondheid, leefstijl en welzijn. Bedrijven die werk maken van vitaliteit plukken daar vaak direct de vruchten van. Want wie investeert in gezonde medewerkers, investeert in een gezond bedrijf. Benieuwd naar wat Lampe Vitaal voor u kan betekenen?

Lees verder

Werknemer

Van werknemers wordt verwacht dat zij constant presteren. Maar om een topprestatie te kunnen leveren, is een topconditie nodig. En dat terwijl mensen steeds langer moeten doorwerken. Hoe zorg je ervoor dat je als werknemer goed in je vel komt te zitten? Dat je genoeg energie hebt en fit en vitaal bent? Kortom, met plezier je werk kunt doen? Lampe Vitaal kan je verder helpen.

Lees verder

Maatschappelijke projecten

Lampe Vitaal heeft aandacht voor mensen. Vandaar dat we ons op regelmatige basis inzetten voor maatschappelijke projecten: van cursussen om mantelzorgers te ondersteunen tot het begeleiden van eerstejaars leerlingen met gezond eten, bewegen en denken. Lampe Vitaal denkt graag mee voor een gezondere maatschappij.

Lees verder

test

testje