Over ons

Goed werkgeverschap is een belangrijk item in het bedrijfsleven. Tegenwoordig is het bijna een must om als organisatie in uw medewerkers te investeren. Het verbeteren van de leefstijl en inzicht krijgen in de fysieke gesteldheid, gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid leiden tot een betere organisatie en vitaliteit van medewerkers. Daarmee verbetert de duurzame inzetbaarheid voor uw organisatie.

Lampe Vitaal helpt u om invulling te geven aan ‘goed werkgeverschap’ door middel van verschillende bouwstenen. Advies, metingen, behandelingen en healthchecks zijn hier enkele voorbeelden van.

Wij zijn "de" medische staf voor uw bedrijf.

U kunt met allerlei lichamelijke klachten, zowel mentaal als fysiek, bij Lampe Vitaal terecht. Dit kunnen zowel acute als langdurige klachten zijn. 

 

Het Lampe Vitaal team

Berry Lampe

Mijn naam is Berry Lampe, eigenaar van Lampe Therapie en Vitaal en al ruim 25 jaar fysiotherapeut. Ook ben ik ruim 20 jaar lang actief in de topsport. Voor topsporters worden veel dingen ingericht zoals dat vanuit de reguliere zorg niet ingericht kan worden, daar spelen heel andere belangen. Eigenlijk is dat best wel opmerkelijk, waarom kan een topsporter na 4 weken weer topfit presteren maar een medewerker niet? Het belangrijkste kapitaal van een onderneming is immers het personeel. Dan zou je het personeel ook als topsporters moeten/kunnen/willen behandelen om zo snel mogelijk weer optimaal het werk te kunnen hervatten. De visie binnen topsport en het bedrijfsleven liggen eigenlijk dicht bij elkaar: hoe fitter en vitaler de medewerker, des te fitter en vitaler het bedrijf ook zal zijn. Wat is er nu mooier dan mensen weer snel terug te krijgen op de werkvloer? Mijn rol binnen Lampe Vitaal is het individueel begeleiden van medewerkers die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen. Ook geef ik bedrijven inzicht in duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, gezondheid en ziekteverzuim vanuit een topsportvisie: zo snel, verantwoord en goed mogelijk herstel reguleren.

Jarno Tapper

Mijn naam is Jarno Tapper en ik ben sinds mei 2011 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Lampe Therapie. Daarnaast ben ik sinds 2015 toegevoegd aan het team van Lampe Vitaal. Binnen Lampe Vitaal richt ik mij als vitaliteitscoach op de gezondheid van de werknemers van uw bedrijf. De uitdaging voor mij is uw werknemers gezondere en duurzamere keuzes te laten maken tijdens en buiten het werk. Bewust laten nadenken over zijn/haar gezondheid en op zoek gaan naar mogelijkheden om dit te verbeteren. Vervolgens door middel van meten en testen verbeteringen zien, dat is waar ik het voor doe! Binnen Lampe Vitaal voer ik werkplekonderzoeken uit, neem ik bodyscans en fittesten af en voer ik vitaliteitsgesprekken met medewerkers. Ook voer ik bindweefselbehandelingen uit en geef ik zaaltrainingen. 
BIG-nummer: 79912907804

Roy Stroeve

Mijn naam is Roy Stroeve, 41 jaar oud en al 4 jaar werkzaam bij Lampe Therapie. Voordat ik fysiotherapeut ben geworden heb ik een sportieve carrière gehad, dus ik heb veel affiniteit met sporten en bewegen. Momenteel ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Lampe Therapie, gespecialiseerd in dry needling en neurofeedbacktraining. Naast mijn werkzaamheden bij Lampe Therapie volg ik een masteropleiding voor manueel-/sportfysiotherapeut. De visie en de behandelmethoden van Lampe Therapie/Lampe Vitaal sluiten goed aan bij mijn visie. Een klacht begrijpen en verklaren van het individu, dat is waar het mijns inziens om draait in de fysiotherapie. Hierdoor is het mogelijk een succesvolle en individueel gerichte behandeling te geven.
BIG-nummer: 69918692504

Manon Klingenberg-RoŽl

Mijn naam is Manon Klingenberg-Roël en ik ben sinds 2013 werkzaam bij Lampe Therapie als algemeen fysiotherapeut en sinds 2016 tevens als oedeemtherapeut. Binnen Lampe Vitaal ben ik cursusleidster en cursusontwikkelaar voor doelgroepen zoals ouderen en mantelzorgers. Ook geef ik workshops en lezingen over gezond en vitaal ouder worden. Ik vind het erg belangrijk om tools te delen die voor bewustwording en zelfredzaamheid kunnen zorgen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
BIG-nummer: 49917289204

Debbie Ruiter

Binnen Lampe Vitaal en Lampe Therapie hebben we een duidelijke visie: toegankelijke zorg voor iedereen. Dat doen we met een deskundig team van therapeuten, coaches en ondersteunende medewerkers. Dit team werkt dagelijks aan de gezondheid en leefstijl van onze patiënten. Van receptie tot behandelkamer en administratie, iedere collega heeft een bepalende rol binnen onze praktijk. Als praktijkmanager houd ik mij bezig met verschillende zaken zoals kwaliteit, HR, innovatie, aansturing van onze teams en contacten met samenwerkingspartners en bedrijven waar we gezondheid op de kaart zetten. Mijn werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Cynthia Heyer-Bosma

Mijn naam is Cynthia Heyer-Bosma. Sinds eind 2018 werk ik bij Lampe Therapie aan de balie en bij Lampe Vitaal op de afdeling planning en organisatie. Lampe Vitaal richt zich voornamelijk op het preventief fit maken en houden van werknemers. Werkgevers spelen hierin een grote rol en zij kunnen bij Lampe Vitaal een traject laten uitstippelen. Tevens kunnen uitgeschakelde werknemers begeleid worden om terug te keren in het arbeidsproces. Voor letselschadeslachtoffers wordt een individueel herstelplan gemaakt. De planning en voortgang van dergelijke trajecten/herstelplannen neem ik dan voor mijn rekening. Ik ben ervan overtuigd dat optimale vitaliteit van een persoon de basis is voor een succesvol bestaan, zowel zakelijk als privé. Een win-win situatie voor alle partijen. Elk traject en behandelplan is weer anders want elk mens is anders en dat o.a. maakt mijn werk aantrekkelijk. Ik ben een positief persoon en geef dit graag door en Lampe Therapie/Vitaal doet hetzelfde.

Jos Naber

Ik ben Jos Naber (1985) en ik ben sinds februari 2019 actief als vitaliteitscoach binnen het team van Lampe Vitaal. Voor mij is vitaliteit ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Als vitaliteitscoach wil ik mensen helpen dit te realiseren. Op een laagdrempelige manier verzorg ik coaching om je energie, motivatie en veerkracht te verbeteren. Ik help je met een plan en begeleid je in dit proces. Met kleine stappen proberen we samen een blijvend resultaat te behalen. In 2008 heb ik de opleiding Sportgezondheid afgerond. Tijdens deze opleiding stond het aanleren en behouden van een gezonde leefstijl centraal. Vervolgens heb ik  tien jaar in de financiële dienstverlening gewerkt en in deeltijd de opleiding Bedrijfseconomie gedaan. Om mijn wens om met gezondheid aan de slag te gaan te vervullen, heb ik mijn kennis op het gebied van vitaliteit uitgebreid door middel van modules Healthy Ageing, psychologie en voeding & gezondheid.

Binnen Lampe Vitaal ben ik aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties. Samen met mijn collega’s heb ik als doel de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Dit doen we door middel van adviezen, testen, behandelingen en begeleiding. Tevens werk ik als adviseur en ondersteun ik bedrijven bij het invullen en implementeren van hun eigen vitaliteitsbeleid.

Ik help je graag. Voor meer informatie over mijn diensten als vitaliteitscoach of over de inzet van Lampe Vitaal kun je een mail sturen naar jos@lampevitaal.nl of contact opnemen via 06 – 38 32 51 80.

Fernando Leusmann

Mijn naam is Fernando Leusmann en ik ben personal trainer en conditie- en hersteltrainer. Training geven is al 20 jaar mijn vak. Binnen Lampe Vitaal ben ik verantwoordelijk voor o.a. het buitensporten. We trainen in kleine groepjes en deelnemers kunnen op ieder gewenst moment instromen. Belangrijk om te vermelden is dat deelnemen op elk niveau mogelijk is, de training kan altijd aangepast worden op individueel vlak. Hopelijk mag ik samen met u aan uw doelen gaan werken!

Marijke Walstra

Als geboren en getogen Friezin was ik als jong meisje altijd te vinden bij de ijsbaan in Heerenveen. Als fanatiek schaatsster zag ik vaak sporters en teamgenoten (inclusief mijzelf) met blessures naar de fysio gaan. Mijn interesse in het menselijk lichaam is daar begonnen. Met een HBO studie in het vooruitzicht was het niet meer mogelijk mijn fanatieke schaatscarrière te combineren en heb ik besloten een stapje terug te doen. In 2015 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sinds 2017 was ik ook wekelijks te vinden bij een sportschool in Groningen waar ik werkzaam was als fitnessinstructrice. Met mijn behaalde diploma in 2019 ben ik begonnen met werken in een praktijk in Paterswolde en ga ik nu een nieuwe uitdaging aan bij Lampe fysiotherapie.
Met een grote passie voor reizen ben ik voor mijn studie afgereisd naar Suriname waar ik 3 maanden heb mogen werken en leren in een fysiotherapie praktijk en een verpleeghuis. In 2018 heb ik in Zuid-Afrika een dag mee kunnen lopen in het ziekenhuis. Het is een erg mooie en leerzame manier om de mogelijkheid te hebben om vanuit een andere cultuur naar ons vak te mogen kijken. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap in mijn loopbaan als fysiotherapeute en om samen te werken met een jong en ambitieus team bij Lampe fysiotherapie!