Werknemers Rottinghuis lunchen met Tasty Basics

Gezonde voeding draagt bij aan een hogere productiviteit tijdens je werkdag. Samen met Lampe Vitaal organiseerde TastyBasics daarom onlangs een lunch voor een groep werknemers van Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv in Groningen.

Lampe Vitaal helpt bedrijven en organisaties om invulling te geven aan gezond werkgeverschap. Hierbij staan gezondheid, vitaliteit, leefstijl en duurzaam inzetbaarheid van medewerkers centraal. Voeding is 1 van de belangrijkste peilers. “De juiste voeding in combinatie met sporten en een gezondere leefstijl zorgt dat mensen zich beter gaan voelen, zowel fysiek als mentaal”, zegt Berry Lampe van Lampe Vitaal.

POSITIEVE VERANDERING
Een jaar lang heeft Lampe Vitaal een aantal bedrijven begeleid met betrekking tot duurzaamheid, vitaliteit, gezondheid en voeding. “Daarbij kwam naar voren dat het traject een positieve verandering heeft gebracht in het dagelijks leven van de deelnemers,  zowel fysiek als mentaal”, vertelt Lampe. “Wij reiken de organisaties een tool aan. De sleutel tot succes ligt bij de medewerkers zelf. Zij zijn uiteindelijk diegene die de verandering kunnen maken.”

Een groep medewerkers van Rottinghuis nam deel aan de TastyBasics lunch. Ze konden onder meer proeven van het TastyBasics Brood (80% minder koolhydraten), Crackers (70% minder koolhydraten), het Groentetaartje (50% minder koolhydraten) en TastyBasics Pannenkoeken (60% minder koolhydraten). “De reacties waren erg positief”, zegt Lampe. “Mensen zijn enthousiast over de smaak. Het Groentetaartje was bij velen 1 van de favorieten.”

Meer weten over de producten van TastyBasics? Of bent u benieuwd wat onze producten binnen uw bedrijf kunnen betekenen? Kijk op TastyBasics.nl of stuur een mail naar mariette@tastybasics.nl.

http://www.tastybasics.nl/nl/werknemers-rottinghuis-lunchen-tastybasics-2/

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!