Verzuim

Lampe Vitaal geeft begeleiding aan verzuimende medewerkers binnnen uw bedrijf. Verzuim kent vanuit de oorsprong 2 soorten verzuim namelijk kort en langdurig verzuim. Deze onderscheiden zich naar de mate van ziekte, duur van ziekte, oorzaak van ziekte.
Het is belangrijk voor u als werkgever dat u de oorzaak kunt achterhalen bij uw medewerker.

Elk verzuim is weer anders medewerkers kunnen om verschillende redenen uitvallen.

Over het algemeen zijn het de volgende oorzaken die vaak ziekteverzuim bij medewerkers opleveren:

Slechte conditie
Een te hoge werkdruk
Persoonlijke problemen
Relatie tussen werkgever en of collega’s
Niet tevreden zijn over werk en of inkomen

Bij langdurig verzuim kan het voorkomen dat uw medewerker niet naar een paar dagen of weken weer aan het werk is maar dat de medewerker langer uit het arbeidsproces zal zijn of zelfs helemaal niet meer terugkomt.

Voor zowel kort als langdurend verzuim kan Lampe Vitaal een persoonlijk plan maken waarbij wij proberen de medewerker op een juiste, adequate en eenvoudige manier begeleiden met als doel volledig terug te keren in het arbeidsproces.

In een persoonlijk gesprek gaan wij achterhalen wat wij vanuit Lampe Vitaal voor uw medewerker kunnen doen. Dit wordt in een persoonlijk plan gecommuniceerd naar u ,in overleg met de medewerker, zonder dat er sprake is van privacy schending en met inachtneming van de medische geheimhouding.
Mocht u zelf niet beschikken over een bedrijfsarts dan hebben wij de mogelijkheid om de dienstverlening vanuit de topsportmodule te combineren met onze onafhankelijk bedrijfsarts

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!