Topsport Module

Waarom is een topsporter na 4 weken hersteld terwijl een medewerker dan nog op krukken loopt?

Lampe Vitaal heeft een topsportmodule voor bedrijven ontwikkeld waardoor uw zieke medewerkers dezelfde behandeling krijgen als een geblesseerde topsporter. Met een juiste plan van aanpak door ons medische team zorgen wij ervoor om uw medewerker zo snel mogelijk te laten re-integreren in uw bedrijf. Door een intensieve behandeling van 5 a 6 dagen per week, meerdere uren per dag, gedurende een aantal weken. 

Wat houdt onze topsportmodule in:

Wij begeleiden uw medewerker binnen 24 uur naar de eerste klachten. Onze fysiotherapeuten gaan een intensieve begeleiding aan met uw medewerker met als doel richting een goed herstel te gaan binnen aanzienlijke tijdsduur. Dit alles kan dan resulteren in het feit dat uw medewerker eerder kan gaan starten met zijn re-integratieproces.  Hierin werken wij niet met zorgverzekeraars waardoor u niet afhankelijk van zorg relateerde zorg van uw medewerker. Wij zetten alle mogelijke middelen in voor een goed herstelproces met het beste resultaat. 

Wat is dan het verschil ?

Zorg op maat:

Snel handelen door korte lijnen met samenwerkende partners. Door onze samenwerkende partners resulteert dit in een grote providersboog waarmee wij doelgericht en op maat  van diverse specialisten gebruik maken om ervoor te zorgen dat uw medewerker weer mentaal en fysiek fit wordt.
Reductie van verzuimkosten als gevolg van onze topsportmodule.
Mocht u zelf niet beschikken over een  bedrijfsarts dan hebben wij de mogelijkheid om de dienstverlening vanuit de topsportmodule te combineren met onze onafhankelijk bedrijfsarts. 
 
Wat betekent dit voor uw organisatie?
 
Direct inzicht voor de klant in benutbaarheid, belastbaarheid en inzetbaarheid van de medewerker zonder privacy schending en met inachtneming van de medische geheimhouding, met als resultaat dat de ziekteperiode van uw verzuimende medewerker verkort kan worden.

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!