Heeft u medewerker last van overgewicht en heeft diegene bijna alles geprobeerd?

Lampe Vitaal is in samenwerking met Lampe Therapie een afval trainingsgroep gestart voor medewerkers met een obesitas (BMI >30) & overgewicht (BMI>25). Het is ons streven om samen met uw medewerker op een verantwoorde en gezonde manier gewicht kwijt te raken waardoor de fitheid toe gaat nemen. Daarnaast willen wij u medewerker een stuk gezonde leefstijl meegeven en aanleren. Dit doen wij door middel van coaching omtrent voeding in het gehele traject. Uw medewerker wordt wekelijks gewogen en er word een voedingslogboek bij te houden.

Wat houdt het traject allemaal in?

Wekelijks zijn er 2 of 3 trainingen die altijd onder begeleiding zijn van een gespecialiseerde fysiotherapeut.
Nieuw werknemers kunnen vrij instromen.
De werknemer zal niet verveeld worden want de training heeft een sterk variabel karakter. Namelijk:

Kracht
Cardio
Circuittraining
Virtuele training

Deze trainingen zullen afgewisseld worden in onze oefenzaal en in de buitenlucht.

Elke werknemer traint met een groep op zijn/haar eigen niveau volgens een verantwoorde opbouw. Wij hebben jarenlange ervaring met het trainen van obesitas groepen. Hopelijk kunnen wij ook iets voor uw medewerker betekenen.

Bent u geinteresseerd en zou u graag informatie willen voor uw medewerker(s)? Bel dan met Lampe Vitaal op telefoonnummer 0591-624832 of mail naar info@lampevitaal.nl

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!