Preventieve aanpak

Lampe Vitaal begeleid medewerkers voor de duur van minimaal één jaar. Op basis van het pakket wat u als werkgever heeft gekozen begeleiden wij uw medewerkers. Dit kan variëren van twee maal per jaar tot meerdere malen per maand.
Door de intensieve begeleiding zal uw medewerker inzicht krijgen in zijn eigen gezondheid. Uit ervaring weten wij dat dit kan leiden tot positieve en structurele gedragsverandering. 

Lampe Vitaal heeft 3 pakketten voor werkgevers:

Basis Vitaal Plus Vitaal Totaal
Intake right right right
Bodyscan right right right
Persoonlijk beweeg-, sport- en voedingsadvies right right right
5 Fysiotherapie behandelingen op maat right right
Gezondheidscheck en fittest right
Cardioscan (rust hart ECG) right right
Bodyscan nameting right right right
10x Detox right
10x Slick mineralen bad therapie right
Echodiagnostiek right right
Wij geven begeleiding voor groepen maar ook individuele begeleiding voor uw medewerkers van alle leeftijden. Wij begeleiden niet alleen de medewerkers maar ook de bedrijven als het gaat om de vitaliteit binnen uw bedrijf.

Gedurende het traject zullen er evaluatie momenten plaatsvinden met de werkgever met inachtneming van de privacy van uw medewerker. 

Wilt u meer toelichting over de pakketten neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!