Mentale Coaching - Maartje Zwarteveen

Even voorstellen
Ik ben Maartje Zwarteveen en ik bied mentale coaching voor jongvolwassenen en volwassenen die om wat voor reden dan ook vastlopen in hun dagelijks leven. Ieder mens krijgt te maken met verdriet, onzekerheid, teleurstelling, afwijzing, verlies in zijn of haar leven. Gebeurtenissen, gedachten of emoties kunnen je behoorlijk uit balans brengen. Als je merkt dat je er alleen niet goed uitkomt, dan wil ik graag met je meedenken. Door een poosje met je mee te lopen, hoop ik dat je jezelf mag (her)ontdekken en dat je volledig tot je recht kan komen. 

Ik werk vanuit mijn hart en vind gelijkwaardigheid en openheid ontzettend belangrijk. Ik ben opgeleid als basispsycholoog. Mijn ontwikkeling als professional staat niet los van mijn ontwikkeling als mens. Ik ben gevormd door de gebeurtenissen die op mijn pad zijn gekomen, de omgeving waar ik ben geboren en getogen (nuchtere Groninger) en het gezin waar ik ben opgegroeid. 

Consult
We nemen tijdens ons eerste gesprek de tijd om in kaart te brengen waar je tegenaan loopt. Ik werk vanuit het hier en nu. Dat betekent dat we samen kijken wat er op dit moment in je leven speelt, hoe je je gedraagt en hoe je je daarbij voelt. We gaan op een praktische en actieve manier aan de slag. Ik vind het belangrijk om te weten wat voor jou betekenisvol en belangrijk is. Mijn begeleiding is vooral gericht op het leren ontdekken en ontwikkelen van je eigen (veer)kracht en mogelijkheden. 

Onze gesprekken kunnen plaatsvinden bij Lampe, maar het is ook altijd mogelijk om bijvoorbeeld buiten te gaan wandelen. Ik zoek samen met jou wat goed voor jou werkt en wat past bij jouw traject. Ik werk nauw samen met de andere behandelaars van Lampe Vitaal. Als blijkt dat de mentale zorg die ik kan bieden niet voldoende is, dan kijken we samen welke zorg wel passend is.  
 
Thema's tijdens sessies, o.a.:
Zelfzorg; investeren in jezelf  
Persoonlijke veerkracht en zelfvertrouwen  
Balans werk- en privéleven  
Grenzen stellen  
Keuzes maken  
Inzicht krijgen in persoonlijke overtuigingen  
Omgaan met veranderingen en/of gemis  
Zelfbeeld; zicht op talenten, waarden en krachten  

Wat biedt Lampe Vitaal:

Testen en meten

Bewegen

Behandelingen mentaal

Behandelingen fysiek

Coaching

Toon allesBodyscan

Lees verder

Werkplekonderzoek

Lees verder

Fittesten

Lees verder

Preventief medisch onderzoek

Lees verder

Wandelcoaching

Lees verder

Sporten onder begeleiding

Lees verder

Yoga & Mindfulness

Lees verder

Mentale Coaching

Lees verder

Neurofeedback

Lees verder

Spanning en burn-out

Lees verder

Detox

Lees verder

Slickbad

Lees verder

Sportmassage

Lees verder

Fysiotherapie op de werkvloer

Lees verder

Ademhalingstherapie

Lees verder

Bindweefselbehandeling

Lees verder

Vitaliteitsgesprek

Lees verder

Check je werkplek!

Lees verder

Onregelmatige werktijden

Lees verder

Voedingsdeskundige

Lees verder