Detox

Wat is het?
Detox is een professioneel voetbad dat werkt volgens elektrolyse en dat duizenden gespecialiseerde zweetklieren aan de voetzolen activeert. Dit maakt een gemakkelijke uitgeleiding via deze klieren mogelijk. Het water zal gaan verkleuren door afvalstoffen die vrijkomen. De eerste paar dagen na de detoxsessie zullen de huid, de nieren, de longen en de darmen afvalstoffen extra uitscheiden. Het nieuw ontstane lichaamsgevoel geeft verlichting en vitaliteit.

Hoe werkt het?
U zit met uw voeten in een voetbad (zie foto hieronder). Het water in het bad is aangenaam warm. Tijdens de sessie blijft u constant met uw voeten in het voetbad zitten, het water beweegt/borrelt niet. Na 30 minuten stopt de detox automatisch. U zult merken dat het water steeds minder verkleurt, naarmate u detox vaker herhaalt. 


Voordat u bij ons een sessie voor Detox kunt ondergaan vragen wij u eerst een vragenlijst in te vullen. Op basis van deze gegevens adviseren wij u om wel of geen sessie te ondergaan. Wij adviseren geen detox bij:

mensen met een pacemaker of ICD
mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan
zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
kinderen jonger dan 8 jaar oud
griep of hoge koorts

Duur
Een detoxsessie duurt 30 minuten. 

Let op: gebruik van de detox is altijd op eigen risico. Lampe Vitaal kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig(e) letsel/schade.

Wat biedt Lampe Vitaal:

Bodyscan

Lees verder

Neurofeedback

Lees verder

Werkplekonderzoek

Lees verder

Preventief medisch onderzoek

Lees verder

Slickbad

Lees verder

Vitaliteitsgesprek

Lees verder

Fittesten

Lees verder

Sporten onder begeleiding

Lees verder

Bindweefselbehandeling

Lees verder

Fysiotherapie op locatie

Lees verder

Voeding & Diƫtetiek

Lees verder

Wandelcoaching

Lees verder

Bioritme

Lees verder