Onze diensten

Waarom is gezondheid van uw medewerkers belangrijk? Simpel: ze zijn fitter, hebben minder kans om een griepje op te lopen en hebben meer energie om zich op hun werk te storten. Gezonde medewerkers zijn efficiënter en effectiever. Uw personeel is uw kapitaal: Als dat goed werkt is dit positief voor uw resultaten. Het zorgt voor een hoger rendement van uw bedrijf. 

Lampe vitaal kent de preventieve en de actieve aanpak. De actieve aanpak is een zeer complete doeltreffende behandeling bij een (dreigende) zieke medewerker. Door de complete aanpak zorgen we voor een vlotte en doelgerichte behandeling voor uw medewerker.
De preventieve aanpak geeft uw medewerker inzicht in zijn eigen fitheid en vitaliteit zodat ziekte wordt voorkomen. 

Actieve aanpak bij uitval

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw medewerker uitvalt. In dat geval hanteren we de "Lampe Vitaal Topsportmodule". Dat houdt in dat als uw medewerker uitvalt, hij of zijn binnen 1 dag gezien kan worden door een therapeut. 
De therapeut zal vervolgens een opmaat traject adviseren om het herstel te bespoedigen. Dit doen wij in overleg met de medewerker en werkgever. Hiermee beperkt u een onnodig lang ziekteverlof waarbij uw medewerker en u als werkgever gebaat bij zijn. 

Een samenwerking met Lampe Vitaal zorgt voor:

- Gemotiveerde medewerkers
- Lager ziekteverzuim 
- Gezonde, fittere medewerkers
- Binnen 24 uur behandeling bij uitval
- Doelgerichte aanpak door ons medische team

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!