Vacature Vitaliteitscoach

Voor onze jonge en groeiende onderneming zijn wij op zoek naar een:

Vitaliteitscoach parttime m/v voor 16-24 uur per week

De organisatie
Lampe Vitaal helpt bedrijven om invulling te geven aan ‘goed werkgeverschap’ door middel van diverse bouwstenen. Advies, metingen, behandelingen en healthchecks zijn hier enkele voorbeelden van. Er kan zowel preventief als curatief worden gehandeld. Daarnaast werkt Lampe Vitaal ook aan maatschappelijke projecten voor specifieke doelgroepen zoals mantelzorgers. Dit doen we samen met welzijnsorganisaties en gemeentes. Al onze projecten hebben als gezamenlijk doel dat we inzetten op inzicht en vooruitgang.

Functieomschrijving
Als vitaliteitscoach help je deelnemers hun doelen te realiseren op fysiek en mentaal niveau. Je doet dit onder andere door middel van leefstijlgesprekken, sportlessen (individueel en in groepsverband) en fittesten. Om dit op een eigentijdse manier te doen is het belangrijk om nieuwe trends en ontwikkelingen nauw in de gaten te houden. Je bent werkzaam op diverse locaties: dit kan bij de vestiging van Lampe Vitaal zijn, maar ook bij bedrijven of organisaties. We zetten in op preventie, zowel individueel als op groepsniveau. Ook ben je betrokken bij relatiebeheer en kun je hierin onder andere ondersteunen door het geven van presentaties.

Functie eisen
De ideale collega is een ervaren, enthousiaste en flexibele teamspeler die de competenties en de wil heeft om in een enthousiast team te werken met alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Sport-, Gezondheid en Management, ALO of Beweeg- en Leefstijladviseur. Je kiest bewust voor een mix van taken en je staat open voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je bent klant-, cliënt- en resultaatgericht en je krijgt energie van het nemen van initiatieven in de relaties met professionals, cliënten en werkgevers. Je bent bereid mee te groeien in de organisatie in zowel kennis als in uren, bent ondernemend en denkt mee met de organisatie ten aanzien van de ontwikkeling. Het motiveren van deelnemers zie jij als een uitdaging.

Je hebt een actieve instelling en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een dosis humor, bent stressbestendig en kunt goed relativeren. Je beschikt over een rijbewijs en vindt het geen probleem om op diverse locaties werkzaamheden te verrichten. Kennis hebben op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot verzuim en re-integratie is een pré.

Ben jij enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel?
Stuur dan uiterlijk vrijdag 4 januari 2019 je motivatiebrief en cv naar:
Lampe Vitaal
t.a.v. mevr. D. Ruiter (praktijkmanager)
Ullevi 7
7825 SC Emmen
Email: info@lampetherapie.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 7 januari.

Meer Blog berichten van Lampe Vitaal:

Start buiten sporten! (19-04-2019)