Samenwerking diëtiste

Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan: we hebben de handen ineengeslagen met Jolijn Velema, diëtiste bij Previtas, en nu ook bij Lampe Vitaal! Jolijn zal ons gaan ondersteunen in de begeleiding van bedrijven en hun werknemers. Wij kijken uit naar deze samenwerking!

Jolijn stelt zich graag aan u voor:

"Ik ben Jolijn Velema en vanaf heden ben ik een nieuw gezicht bij Lampe Vitaal. Als diëtist zal ik het team van Lampe Vitaal komen versterken op het gebied van voeding. Ik ben werkzaam bij de diëtistenpraktijk Previtas en werk al samen met fysiotherapeuten in Gees. Tijdens mijn opleiding heb ik de specialisatie Voeding & Vitaliteit gevolgd. De nadruk ligt vooral op het gezond ouder worden en vitaal blijven. Dit sluit aan op de visie van Lampe Vitaal en zo kunnen we aansluiten bij het aanbod en deze uitbreiden.

Ook begeleid ik mensen met klachten zoals overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes. In 2018 heb ik mij gespecialiseerd in Parkinson en ben ik aangesloten bij het Parkinson netwerk.

Voor mij is het erg belangrijk om samen een oplossing te vinden, samen haalbare doelen op te stellen en te zorgen dat de motivatie er is en blijft.

Ik zie met veel plezier de samenwerking tegemoet en wie weet tot ziens!"

Wilt u graag een afspraak maken met Jolijn? Dat kan! Hiervoor kunt u direct contact opnemen met Previtas (contactgegevens vindt u op onderstaande website). Een afspraak maken gaat dus niet via de balie van Lampe Vitaal. Jolijn is elke dinsdagochtend aanwezig op locatie Nijbracht van Lampe Therapie in Emmen.

Neemt u ook eens een kijkje op de webiste van Previtas: www.previtas.nl.

Meer Blog berichten van Lampe Vitaal:

Stress in je lichaam? (22-06-2020)
De waarde van wandelen (14-05-2020)
Coronavirus update (15-03-2020)
Powernap op kantoor? (12-02-2020)
Participatiewebshop (16-10-2019)
Nieuwe stagiaire! (25-09-2019)
Start buiten sporten! (19-04-2019)