Fysiotherapie betaald door werkgever

U bent werkgever van een bedrijf en u hoopt natuurlijk dat uw medewerkers zo fit mogelijk zijn, zodat zij hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. Helaas bestaat altijd de mogelijkheid dat een medewerker fysieke klachten ontwikkelt, waardoor hij of zij dreigt uit te vallen. Om te voorkomen dat klachten toenemen, met het risico dat een medewerker daadwerkelijk uitvalt, kan het wenselijk zijn om zo snel mogelijk fysiotherapie in te zetten.

Niet elke medewerker is aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, of hij/zij heeft het aantal behandelingen uit het aanvullende pakket reeds verbruikt. Dan kunnen mogelijke kosten van fysiotherapeutische behandelingen voor deze medewerker een drempel vormen om een afspraak bij de fysiotherapeut te maken. U wilt uitval van de medewerker natuurlijk voorkomen, omdat een zieke medewerker al gauw 250 euro per dag kan kosten. De oplossing in deze situatie: u regelt een afspraak bij Lampe en betaalt de behandeling(en). 

Hoe werkt dit? 

1. U heeft een medewerker met fysieke klachten. De medewerker kan de werkzaamheden niet optimaal uitvoeren en het werkproces komt in het gedrang. 
2. Uitval van deze medewerker dreigt. De medewerker is niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie of heeft geen behandelingen meer over in het aanvullende pakket.
3. Oplossing: u betaalt de behandeling(en).
4. U regelt bij Lampe een afspraak voor de medewerker. 
5. Na de eerste afspraak heeft de fysiotherapeut in kaart gebracht wat er aan de hand is. De fysiotherapeut geeft een indicatie van het verwachte aantal behandelingen. Deze indicatie geven wij aan u door.
6. Na akkoord kunnen wij het behandeltraject starten, waarbij de nota's aan u gefactureerd worden. 

Behandelingen vinden in principe plaats op één van de vestigingen van Lampe Therapie (Emmen/Hoogeveen). Wilt u standaard fysiotherapie bij u in het bedrijf faciliteren? Wij bieden de mogelijkheid voor Fysiotherapie op de werkvloer, waarbij een van onze fysiotherapeuten standaard een dag(deel) in uw bedrijf aanwezig is (bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks). Lees er meer over op onze website, klik hier, of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken (0591-624832 / info@lampevitaal.nl).

Meer Blog berichten van Lampe Vitaal:

Fysio op de werkvloer (06-01-2021)
Ervaring Menso (02-11-2020)
Check je werkplek! (09-09-2020)
Stress in je lichaam? (22-06-2020)
De waarde van wandelen (14-05-2020)
Coronavirus update (15-03-2020)
Powernap op kantoor? (12-02-2020)
Participatiewebshop (16-10-2019)
Nieuwe stagiaire! (25-09-2019)
Start buiten sporten! (19-04-2019)