Check je werkplek!

"Werkt u nu ook veel thuis?

"Weet u niet zeker of uw werkplek goed is ingesteld?"

"Heeft u last van nek-, schouder- en/of rugklachten?"

Wacht niet langer! Lampe Vitaal helpt u verder, zodat u ook thuis goed en efficiënt uw werk kunt doen. 


Waarom? 
Thuiswerken is nog steeds de norm. Voor de één is dit een uitkomst, voor de ander een bron van stress en ongemak. Wat voor iedereen geldt, is dat thuiswerken de nodige aandacht vraagt. Een thuiswerkplek is immers niet hetzelfde als de plek op kantoor. 

Het vele thuiswerken kan leiden tot fysieke ongemakken bij medewerkers. Nek- en schouderklachten zijn logische gevolgen van een verkeerde werkhouding. Vervelende klachten die langdurig aan kunnen houden. 


Belangrijk - check je werkplek! 
Lampe Vitaal helpt u hier graag bij. Hoe doen we dat? 

We plannen een e-consult in; aan de hand van videobellen kijken we op afstand naar uw werkplek. Op basis daarvan volgen tips, adviezen en eventueel oefeningen om klachten te voorkomen of te verhelpen. 


Wat levert het op? 
Na afloop van het consult heeft u een goed ingerichte werkplek en handvatten om op een gezonde wijze thuis te werken. U krijgt persoonlijke adviezen in een rapport per mail toegestuurd. Bovendien ontvangt u een handleiding met daarin een stappenplan voor het goed instellen van uw werkplek, zodat u het zelf altijd nog eens rustig kunt nalezen. 


Via werkgever
De mogelijkheid bestaat dat uw werkgever de nota voor u betaalt. Indien dit het geval is, geeft u dan tijdens het maken van de afspraak aan wie uw werkgever is. Voor het versturen van de factuur naar uw werkgever moet uw werkgever uiteraard akkoord hebben gegeven.


Praktische zaken
Via de balie van Lampe Vitaal kunt u een afspraak inplannen voor een e-consult met betrekking tot een werkplekonderzoek (telefonisch via 0591-624832 of per mail via info@lampevitaal.nl). Een e-consult kost 79 euro (dit is inclusief rapport met persoonlijke adviezen en een handleiding met stappenplan). Op het tijdstip van de afspraak zal de fysiotherapeut/vitaliteitscoach van Lampe u uitnodigen om verbinding te maken voor het videobellen. Het werkt het gemakkelijkst wanneer u videobelt via laptop, tablet of mobiel. U kunt dan namelijk uw camera draaien en uw werkplek filmen, zodat wij goed uw werkplek kunnen bekijken. Ook kunt u eventueel een partner/huisgenoot/gezinslid vragen om u te filmen, zodat we kunnen zien hoe u aan uw bureau zit. 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen met onze praktijk.

Meer Blog berichten van Lampe Vitaal:

Fysio op de werkvloer (06-01-2021)
Ervaring Menso (02-11-2020)
Stress in je lichaam? (22-06-2020)
De waarde van wandelen (14-05-2020)
Coronavirus update (15-03-2020)
Powernap op kantoor? (12-02-2020)
Participatiewebshop (16-10-2019)
Nieuwe stagiaire! (25-09-2019)
Start buiten sporten! (19-04-2019)